Werken bij Bazar

Bazar is een multicultureel eethuis met een klein hotel in RotterdamDiversiteit vind je terug in ons team wat bestaat uit enthousiaste medewerkers met verschillende achtergronden. We bieden ook mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt kansen binnen ons bedrijf.

Van onze medewerkers verwachten we dat ze gastgericht zijn, de Nederlandse en/of Engelse taal beheersen en dat zij flexibel inzetbaar zijn (ook avonden, feestdagen en in het weekend).
We leiden ons personeel grotendeels zelf op, geen ervaring in de horeca is daarom meestal geen probleem.
Wil je deel uit maken van ons team? Kijk dan hieronder of er een vacature is die aansluit bij jouw wensen en solliciteer. Staat er geen passende vacature op onze website, dan mag je altijd een open sollicitatie sturen. Klik hier voor een sollicitatieformulier.

OPENSTAANDE VACATURES
Assistent bediening: je zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je adviseert hen over onze menukaart en serveert eten en drinken uit. Natuurlijk sta je met enthousiasme onze gasten te woord.
Luikloper: je verricht mise en place werkzaamheden en serveert het eten uit. Je houdt van aanpakken en bent stressbestendig.
Afwasser: je bent verantwoordelijk voor de afwas en schoonmaak van de toiletten. Je houdt van aanpakken en bent een echte doorzetter.

Interesse? Vul het sollicitatieformulier in of stuur een korte sollicitatiebrief met motivatie. Je sollicitatie kun je mailen naar hr@hotelbazar.nl. Opsturen of langsbrengen kan ook: Witte de Withstraat 16 in Rotterdam.